2014

Nyår var helt magiskt. Det går inte att beskriva på något bättre sätt än så. Firade med finaste Anton och mina helt underbara bästa vänner <3 För några av dem var det första gången de träffade gosen min, hihi.
 
Dagen började med ett biobesök, vilket egentligen inte var meningen men Anton hade bokat fel dag så det fick bli lite som det blev! Vi såg den nya Hunger games-filmen, som var sjukt bra! Därefter fick jag stressa ihop en acceptabel frisyr och sminkning under tiden som min babe lagade mat. Trerätters, dagen till ära. Med alldeles för mycket mat i magen drog vi till Skoghall där vännerna väntade (tålmodigt ;*). Det blev en hel del skratt, kramar och dansande! 
Innan tolvslaget drog vi till stan och försökte enas om en plats där vi skulle kolla på raketerna. Ganska så exakt innan 12-slaget fann vi väl åt ett ställe som dög åt oss alla ;) Haha! 
Med en helt underbar nyårskyss från världens finaste så lämnade jag 2013 bakom mig och lät hans mjuka läppar välkomna 2014 ♥ Jag känner på mig att det kommande året lär bli bra, väldigt väldigt bra!
 
Just nu håller jag på att laga köttfärssås och jag har aldrig varit så nervös och rädd för att bjuda någon på min mat... Men jag är verkligen vettskrämd. Det känns som att jag lagar mat till Gordon Ramsey typ, eeheh.. Får se hur det går!
 
Puss på er alla därute, och god fortsättning på er ♥
 
RSS 2.0