Felfelfel !

Nu var det länge sen jag skrev här.. Det har varit så otroligt fullt upp med allt!
Har skrivit min första dugga, hunnit skriva klart samt lämnat in två labrapporter varav den ena var på engelska, plus att jag också gjort ett kick-ass muntligt framförande!
Jag förvånar mig själv ibland, för när jag står framför folk och håller en "presentation" medan mitt hjärta håller på att bryta sig ur bröstkorgen så förväntar jag mig inte att få responsen "Jag vet inte riktigt vad jag ska kritisera, för allt var så bra".... Blev så jäkla glad av att höra det där, det stärker mig var gång!

Nu väntar en rapport från kemin på inlämningssidan. Åh, den laben var så otroligt rolig! Är väldigt säker på att jag ska välja kemiteknik som inriktning nästa år! :)

Vad händer mer framöver? Lite grejer med lägenheten ofc, ska lämna in en felanmälan imorgon igen. Tror det finns mer rätt än fel på den här lägenheten för att vara ärlig. NÅGRA av de fel jag upptäckt är:
- Skeva golv, vilket resulterar i att ALLA dörrar och luckor öppnar sig själva om man inte stäcker dem ordentligt
- En synlig springa på några millimeter där ytterdörren inte går emot listen (= all värme går ut och jag kommer antagligen få skyhöga elräkningar)
- Läckage i duschen, handfatet på toan samt toalettstolen (som inte bara läcker utan även är LÖS och gångar när man sitter på den lol!)
- Fel i kökskranens värmereglage, helt omöjligt att få kallt vatten utan det är bara VARMVATTEN i den!
- Kopplingsfel i säkringarna, då alla uttag är kopplade till SAMMA säkring, INKLUSIVE både torktumlare och tvättmaskin! Säkringen för alla uttag går var gång jag använder torktumlaren ihop med tvättmaskinen, vilket är något som inte stämmer...

Åhh blir så frustrerad! Betalar över 5000kr/månad (inkl. el) för en lägenhet som inte fungerar! Söker annat boende som en DÅRE! Till och med kokvrår under 20kvm!! Vill kunna bo någonstans där sånna saker fungerar.... Hur många vill vakna på morgonen och morgonkissa på ett blött golv liksom? :(

MEN nu till något positivt! Eller ah först negativt - hade sönder mina glasögon för någon vecka sedan.. Fick tag på en dropin-tid hos synsam och synundersökningen var gratis vid köp av glasögon. Så jag köpte mig ett par! Det roliga är att de bågarna som jag gillade mest kostade 0;- vid köp av glas.... Så gratis undersökning, gratis bågar, och ett komplett par glasögon för 2500 kronor! Det är då fan inte dåligt! Slänger upp en bild på de nya glajjorna, som är lite mindre emo och lite mer vuxna. Älskar dem! Så stilrena, enkla och snygga! :D

Nu blir det att hoppa i sängs, för morgondagen bjuder på en massa plugg!
Cheers, folks! <3

Erkänn att jag faktiskt ser ut att vara 20+are nu ;) Vet inte riktigt om det är positivt eller negativt men... Någon gång måste man väl växa upp, och jag kan ju alltid börja med glasögonen! Barnsligheten och personligheten får stanna, den navelsträngen är aaaalldeles för kort!
 
 
 


Kommentarer
Linda Kjernsmo

Såå fin! <3

Svar: Du är gumman ♥
Mrs Fahrenheit

2013-09-29 @ 19:28:59
URL: http://lindilii.blogg.se
Memmie

Fin du är! Jag kör fortfarande på mina emo-brills, men har hittat ett par glasögon jag verkligen vill ha som är såå snygga, och lite mer "20+", precis som dina! Vita kanter, smala kanter runt glasen och tjockare på sidorna, med guldfärg på insidan. Dock får det nog bli en önskan på julklappslistan... eller ett mål till nästa år eller kanske 2015.. hihi!

Svar: Låter assnygga! Visst vill man ändå förnya sig lite när man går över den där jäkla gränsen...x) Du är fin <33
Mrs Fahrenheit

2013-11-21 @ 21:20:30
URL: http://kawokaw.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0