Felfelfel !

Nu var det länge sen jag skrev här.. Det har varit så otroligt fullt upp med allt!
Har skrivit min första dugga, hunnit skriva klart samt lämnat in två labrapporter varav den ena var på engelska, plus att jag också gjort ett kick-ass muntligt framförande!
Jag förvånar mig själv ibland, för när jag står framför folk och håller en "presentation" medan mitt hjärta håller på att bryta sig ur bröstkorgen så förväntar jag mig inte att få responsen "Jag vet inte riktigt vad jag ska kritisera, för allt var så bra".... Blev så jäkla glad av att höra det där, det stärker mig var gång!

Nu väntar en rapport från kemin på inlämningssidan. Åh, den laben var så otroligt rolig! Är väldigt säker på att jag ska välja kemiteknik som inriktning nästa år! :)

Vad händer mer framöver? Lite grejer med lägenheten ofc, ska lämna in en felanmälan imorgon igen. Tror det finns mer rätt än fel på den här lägenheten för att vara ärlig. NÅGRA av de fel jag upptäckt är:
- Skeva golv, vilket resulterar i att ALLA dörrar och luckor öppnar sig själva om man inte stäcker dem ordentligt
- En synlig springa på några millimeter där ytterdörren inte går emot listen (= all värme går ut och jag kommer antagligen få skyhöga elräkningar)
- Läckage i duschen, handfatet på toan samt toalettstolen (som inte bara läcker utan även är LÖS och gångar när man sitter på den lol!)
- Fel i kökskranens värmereglage, helt omöjligt att få kallt vatten utan det är bara VARMVATTEN i den!
- Kopplingsfel i säkringarna, då alla uttag är kopplade till SAMMA säkring, INKLUSIVE både torktumlare och tvättmaskin! Säkringen för alla uttag går var gång jag använder torktumlaren ihop med tvättmaskinen, vilket är något som inte stämmer...

Åhh blir så frustrerad! Betalar över 5000kr/månad (inkl. el) för en lägenhet som inte fungerar! Söker annat boende som en DÅRE! Till och med kokvrår under 20kvm!! Vill kunna bo någonstans där sånna saker fungerar.... Hur många vill vakna på morgonen och morgonkissa på ett blött golv liksom? :(

MEN nu till något positivt! Eller ah först negativt - hade sönder mina glasögon för någon vecka sedan.. Fick tag på en dropin-tid hos synsam och synundersökningen var gratis vid köp av glasögon. Så jag köpte mig ett par! Det roliga är att de bågarna som jag gillade mest kostade 0;- vid köp av glas.... Så gratis undersökning, gratis bågar, och ett komplett par glasögon för 2500 kronor! Det är då fan inte dåligt! Slänger upp en bild på de nya glajjorna, som är lite mindre emo och lite mer vuxna. Älskar dem! Så stilrena, enkla och snygga! :D

Nu blir det att hoppa i sängs, för morgondagen bjuder på en massa plugg!
Cheers, folks! <3

Erkänn att jag faktiskt ser ut att vara 20+are nu ;) Vet inte riktigt om det är positivt eller negativt men... Någon gång måste man väl växa upp, och jag kan ju alltid börja med glasögonen! Barnsligheten och personligheten får stanna, den navelsträngen är aaaalldeles för kort!
 
 
 

Universitetsbruden !

Nu var det ett tag sen jag skrev här! Har verkligen inte haft tid, och har det egentligen inte nu heller.. Jag måste börja att be om ursäkt för att jag inte hunnit läsa alla andras bloggar. Som de flesta vet så har jag börjat studera på Karlstad universitet, så mellan allt pendlande, plugg och sovande så finns inte många minuter till övers. 
 
Men det kommer att bli skillnad snart! Idag hämtade jag nycklarna till lägenheten och kikade på den lite snabbt. Den var något större än vad jag hade förväntat mig, och jag hoppad innerligt att lite möbler kommer tysta ned ekandet och göra det mindre lyhört... Men annars var den jäkligt fräsch! Hoppas bara att utsidan inte kommer se ut som värsta byggnadsplatsen länge till. Grävskopor och stora jordhögar är inte direkt min grej!
 
Angående skolan så kan jag nog inte säga särskilt mycket! Lärarna är jättesnälla och mysiga (iaf vissa lol) och jag har inga problem att "komma in" bland de andra eleverna. Nästan alla har kommit dit själv, utan att känna en enda en. Alla är så snälla och glada hela tiden, längtar verkligen varje dag att komma dit och träffa alla. Känns lite stört, men jag trivs verkligen skitbra!
Det enda som är negativt är att jag måste pendla från Torsby varje dag. 20 mil om dagen är ganska mycket, och de dagar vi går 8-17 (som idag) så har jag bara en timma på mig tills jag måste lägga mig igen! Klockan ringer ju vid halv 5, så det är inget snack om att jag är trött - det är ett faktum! Som tur är så har jag äntligen, efter 3 år av sjukhusbesök och alla möjliga provtagningar, fått diagnosen narkolepsi. Det är också konstaterat att jag har fått det ah svininfluensasprutan och att mitt tillstånd är permanent. Nu vet jag det, nu kan jag börja diskutera läkemedel med läkaren och kanske få något som fungerar.
 
På lördag ska jag flytta alla mina grejer till Karlstad. Eller ah, vissa möbler får jag lämna för jag tvivlar på att allt kommer få plats.. Har bestämt mig för att köpa en platt-TV någon gång framöver, och ska nog också försöka införskaffa mig en ordentlig laptop till ett bra pris. Det sista är väl det klurigaste... Ska få hjälp av en datakunnig vän att finna någon som uppfyller mina krav iaf! Tur det, för jag har inte sån himla bra koll X)
 
Nu ska jag upp om knappt nio timmar, så jag får ta och käka något snabbt och hoppa i duschen innan jag lägger mig. Ska bli så skönt att få sova som en människa till veckan!!!
 
Hihi, ni får en liten sneakpeak på mitt framtida boende! Lär nog se bra ut när allt är klart! :) Puss på er! ♥
 
RSS 2.0