Verkar som att även jag hamnade här..

Genom åren så har man väl startat runt ett dussin olika bloggar med olika syften. Trots detta så är det första gången på blogg.se för min del. Har haft några på blogger, myspace, EC osv. Skriver ett tag, raderar, skapar ny osv. Fråga mig inte varför man gör så, heh.
 
MEN - nu är jag ändå här. Efter en jäkla massa fix och trix så lyckades jag väl slänga in både bakgrundsbild och header. Tänk vad mycket man glömmer på några år, mindes inte ett skit från webdesignen mer än hur man formaterar text! Nästa steg är väl att försöka uppdatera här när jag kommer ihåg... :)
 
Så varför skaffade jag en blogg på blogg.se? Eh, svaret är väl rätt enkelt, alla andra har det. Dessutom så skiljs de flesta av oss åt och då blire bra mycket lättare att slänga upp bilder och skit här istället för att skicka över halva Sverige. Smart va? Ibland så förvånar jag även mig själv.
Slut med ironi, sarkasm och kvällströtthet. Ska ta mig en kopp kaffe och fortsätta hoppas att Tamir kanske ringer idag. Igår och i förrgår blev det endast ett sms, och i söndags hann jag prata med honom i fem minuter. Tycker seriöst att Ryssland kan ta slut snart så att vi kan ringa varandra. Vem fan vare som gjorde landet så långt egentligen?! Saknar ju min babe.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0